29.4.07

Primera foto de la Infanta Sofía

Se llama Sofía, como el CSKA (Nostrapacus dixit)

5 comentarios:

Gloria Álvarez dijo...

Está repe...

Saludos.

Villaykorte dijo...

Por supuesto que esta repe Gloria, intento gastar el menor tiempo posible en monarquías y demás gilipolleces.
Un beso.

Anónimo dijo...

DUES SOFIES DARRERE UN REI
April 30th, 2007 by cinicat
La princesa pareix, però el Rei no apareix. Plora la infanta tot just nada perquè no la pot veure l’avi patern, plora la reina perquè el rei s’ha fet fonedís.
Un cap de setmana llarg, la mort d’un violoncel•lista rus tan o més bo que el mateix Pau Casals, i la vella Sofia ha de partir cap a la pàtria dels tzars. Una ocasió que ni pintada, el Rei té via lliure i fuig de protocol. No tenim Reina, no tenim Rei; l’una a les estepes, l’altre a algun paradís terrenal desconegut.
Però va i la princesa infanta una nova infanta. El príncep diu que ho notifica de bon primer als avis de tan afortunada criatura. La reina torna precipitadament de Moscou,… el rei es fa esperar. Ho ha deixat clar al majordom: que no em molesti ningú, no estic per a ningú. A la infanta ja tindrà temps de veure-la a Palau, en la quotidiana ociositat de l’ofici de Rei; l’amor de plebeia no es pot interrompre, per respecte a la plebs, per respecte al poble.
Algú s’ha exclamat: quin avi gosaria demorar tant de temps conèixer la nova néta? Cap. Però el Rei és Rei i està per damunt d’aitals foteses, oi més quan es troba submergit en el luxiriós regne de l’amor. Déu salvi el Rei!.

El conspicuo Morgan dijo...

Y como la capital de Bulgaria, Les Luthiers dixerunt. :-)

luvi4uall dijo...

I agree with your point, please share with us more good articles.1995 Chrysler LeBaron AC Compressor